Välkommen Hit!

Vi är en liten gård, som har några olika djur sorter. Vi är inget zoo eller djurpark. Hit kan man komma för att komma nära djuren. Att kunna klappa och mata dom. Umgås med dom och få lära sig om dom. Vi följer med er runt och visa djuren. Läs gärna igenom hemsidan så ser ni mera av vad man kan göra och vad som gäller. Vi är en privat liten gård som vill ge chansen till barn och vuxna att få komma och träffa lite djur en stund. Djurantalet variera mellan vinter och sommar. Men vi har getter, får, (grisar, ibland sommartid), ponnys, häst, kaniner, höns, pärlhöns, kalkoner, ankor och påfåglar. Ibland har vi även större hästar inlånad.

ENDAST FÖRBOKNINGAR.

Öppettiderna är från 10:00 till klockan 14:00

Det finns en tider att boka under dagen.

FM: 10:00-12:00

När man bokar få man en tid, på cirka 2 timmar att hålla sig inom. Kom inte sent. Respekteras din tid.. Efter två timmar har gått, då får man fika medhavande matsäck. Man får ta med eget fika.

 
Pris: 100kr per person.
Fri entre under 1 år.
Vi har Swish.

Vi börja med välkomna er hit, sen träffa vi hönsen, ankorna och kaninerna. Sen när alla är nöjda i gruppen går vi vidare till (grisar), getterna och fåren. har vi tur så få vi se pärlhönsen spring omkring i hagarna. Efter ni är nöjda med mu, mä och bä så tar vi fram ponnyerna, för dom barn som vill rida då. OBS max 70 kg. "Ibland" finns även en större häst tillgänglig för större barn och vuxna att prova på att rida. Efter ridning/vagn så får ni sitta ner en timme och äta med havande matsäck.

Skrev gärna ett meddelande till oss. Mail: anna@skogstorpetsgard.se eller gå in på vår sida på Facebook.

Om du är intresserad av att hälsa på oss några timmar och mysa med djuren. Du kan äta din egen picknick och grilla hos oss. Låter det intressant så är du välkommen att anmäla dig.

Vi kan bara ta i mot ett viss antal besökare per gång. Detta för djurens skull och för att du/ni som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Är du djurvän, utbränd, sönderstressad, handikappad, psykisk ohälsa som vill komma ifrån vardagen för en stund och bara få vara i naturen med några djur. Vi tar även emot förskolor och skolor och fritids. Vi far gärna och hälsa på ålderdomshem och dom få gärna besöka oss. Vill du bara ha en privat visning så gå det bra. Vi har även djurskola och barnkalas.

Ni får gärna skänka en slant till våran insamling eller lite dricks.

Tryck här kom till fonden.

Ni som inte vill donera i fonden kan även
Swish till oss.
070-2157739  (Ord,Skogstorpet)

På våran gård bor Gårdstomten Axel. Ibland är han hemma och sover, ibland är han ute på jobb. Man måste även respekter gårdstomten. Förbjudet att gå in i hans hus. Man få endast smygtitta in och ser hur han är det.

Vi som äger Skogstorpets Gård heter Anna och Kicken, vi har haft gården med djuren sen 2011. Året 2017 drar vi igång lite mer på allvar och låter även allmänheten ta en del av våra djur. Vi fick vårt tillstånd hösten 2018. Våren 2019 drar vi igång på riktigt. Nu sommar 2022 komma nog blir vår sista som vi har öppet på detta vis.